Turabo: În 2022, vrem să vindem 2 milioane de capsule de cafea în 27 de țări

În 2022, Turabo are mai multe obiective de business printre care dezvoltarea segmentului de e-commerce și o gamă nouă de produse.

”Intrăm pe piața din Europa cu un nou concept de produse premium pe bază de cafea, începând cu cafea cu diferite arome în capsule, compatibile cu aparatele Nespresso. Ne-am propus ca în acest an să vindem peste 2 milioane de capsule de cafea. Oportunitatea de a fi prezenți în toate țările Uniunii Europene și de a vinde online cross-border încă de la lansare este posibilă datorită magazinului nostru online,” au declarat Fondatorii Turabo.

Conceptul de flavoured coffee ce stă la baza noilor game de produse Turabo a cunoscut în ultima perioadă o creștere semnificativă la nivel mondial. Se știe că aroma cafelei îți produce instantaneu o stare de bine, îți dă energie pentru desfășurarea activităților de zi cu zi. Indiferent că o bei dimineața, la prânz sau după-amiază, aroma cafelei sigur îți dă acea doză de bună dispoziție necesară în fiecare zi.

Piața cafenelelor de specialitate și a cafelelor cu arome unice a devenit una extrem de populară în România în ultimii ani și are un potențialul de creștere semnificativ. În acest an, echipa Turabo Coffee intenționează să vină cu o gamă nouă de produse pe bază de cafea unică la nivel european.

”Venim pe piață cu ceva diferit și vrem să creăm ceva unic care, la fel ca aroma unei cafele proaspete. (…) Credem că o cafea bună poate fi băută oriunde, atât acasă, cât la birou, indiferent de specialitatea pe care consumatorul o preferă.” au mai adăugat Fondatorii Turabo.

De asemenea, capsulele Turabo se găsesc și pe platformele Emag, Amazon, Tazz, Glovo și Bolt. Până la finalul anului, compania își dorește să se extindă prin deschiderea primului Flagship Store, cât și prin pătrunderea pe alte continente, astfel intenționează extinderea conceptului pe piața din America de Nord.

Turabo este un concept de cafea de tip capsule cu arome variate, fondat de către Familia Niculescu. Lansarea proiectului va avea loc în data de 14 iulie în România și în țările membre ale Uniunii Europene.