Termeni şi Condiţii

SC New Money Press SRL, cu sediul social in Bucuresti, strada MUNȚII TATRA, nr 4-10 PARTER, inmatriculata la Registrul Comertului Bucuresti, cu nr. J40/9371/08.07.2016, avand Codul Unic de Inregistrare 36297353 permite accesarea gratuita a site-ului www.newmoney.ro (pagina web), cu scopul de a furniza informatii despre produsele NEW MONEY, iar toti utilizatorii site-ului wwww.newmoney.ro se obliga sa respecte prezentele „Conditii Generale pentru utilizarea site-ului”.

Utilizarea site-ului implica acceptarea neconditionata a acestor Conditii Generale, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu prezentele Conditii Generale, va rugam sa nu continuati accesarea site-ului.

Prin accesarea site-ului www.newmoney.ro, utilizatorul a luat cunostinta si este de acord ca site-ul, precum si orice continut din cadrul bannerelor publicitare, logo-uri si simboluri asociate sau alte informatii disponibile prin intermediul website-ului sunt protejate de drepturile de autor, de marcile comerciale sau alte drepturi de proprietate sau legi. Intregul continut al acestui site este proprietatea Societatii NEW MONEY PRESS.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana care va accesa acest site, persoana fizica sau juridica.

Astfel, sunt interzise reproducerea, salvarea, modificarea sau transmiterea oricarui material de pe paginile acestui site fara acordul scris in prealabil al Societatii. Cererile pentru permisiune trebuie trimise in scris la adresa din Municipiul Bucuresti, strada Muntii Tatra, nr 4-10 Parter, Sector 1.

 1. SECURITATE

Utilizatorilor le este interzisa incalcarea sau orice incercare de incalcare a securitatii site-ului, inclusiv, dar fara limitare la:

 • utilizarea unei parole false sau a parolei unui alt utilizator, accesarea datelor care nu sunt destinate utilizatorilor sau accesarea unui server sau cont de utilizator pentru care utilizatorul nu are autorizare;
 • dezvaluirea unei parole, acceptarea utilizarii ei de catre o terta persoana sau neanuntarea Societatii, in cazul in care o parola a fost compromisa;
 • orice incercare de a testa sau a demonstra vulnerabilitati ale sistemului sau retelei ori incalcarea masurilor de securitate si autentificare fara a avea autorizarea corespunzatoare;
 • incercarea de a interveni in serviciile oferite unui utilizator, gazde sau retele inclusiv;
 • trimiterea de mesaje nesolicitate, inclusiv materiale promotionale si reclame pentru produse sau servicii;
 • falsificarea sau stergerea partiala sau totala a site-ului ori modificarea continutului sau, fara acordul nostru expres scris.

2. REGULI GENERALE

Utilizatorii accepta sa foloseasca site-ul www.newmoney.ro numai pentru scopuri legale. Utilizatorilor le sunt interzise transmiterea, distribuirea, salvarea sau distrugerea materialelor:

  • care incalca vreun drept sau o lege aflate in vigoare;
  • intr-un mod care incalca drepturile de autor, patentul, marca inregistrata, secretul profesional si orice alte drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti sau care nu respecta confidentialitatea, reputatia sau oricare alte drepturi menite sa protejeze drepturile personale ale tertilor;
  • calomnioase, obscene, jignitoare, amenintatoare, grosolane sau de ura;

3. OBLIGATIILE DE INREGISTRARE ALE UTILIZATORULUI:

Pentru a putea cumpara online, REVISTELE comercializate de Societate de pe www. newmoney.ro, Utilizatorul are obligatia de a introduce datele personale pe website-ul Societatii, iar prin inscrierea/inregistarea pe site, acesta declara ca a furnizat informatii reale, corecte, actuale si complete, conform solicitarilor.

3.1.Incalcari: Societatea NEW MONEY PRESS  isi rezerva dreptul de a decide daca Utilizatorii site-ului incalca aceasta regula, iar in cazul incalcarii se vor lua masurile necesare. Utilizarea necorespunzatoare a sistemului sau a securitatii retelei va fi cercetata de Societate, care va actiona in consecinta.

3.2.Incetarea utilizarii – Societatea NEW Money Press SRL poate bloca sau suspenda accesul unui utilizator catre una sau toate partile site-ului fara notificare prealabila, daca exista suspiciunea ca acesta a incalcat aceasta regula sau oricare lege in vigoare sau ca a subminat interesele altui utilizator sau ale Societatii.

3.3.Utilizari interzise: Este strict interzisa utilizarea sau contactarea acestui site web cu scopul de a distruge sau compromite buna functionare a acestui site, continutul sau masurile de securitate, sau pentru a defaima sau combate produsele, serviciile sau angajatii Societatii New Money Press SRL. Este interzisa trimiterea de mesaje nesolicitate (spam) catre sau prin intermediul acestui site.

4. PRET SI MODALITATI DE PLATA

Preturile prezentate pe site-ul www.newmoney.ro includ TVA (20%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

5. INFORMATII PRIVIND LIVRAREA

Termenul de livrare este de maximum 12 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii emisa /inregistrata de Utilizator. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa societatii New Money Press.

Eventuale taxe de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusă si se aplică exclusiv livrărilor de numere mai vechi ale revistei, altele decât cele efectuate ca urmare a achiziției de abonamente retroactive.

Livrarea se face de catre o societate de curierat sau prin poștă, la domiciliul /adresa Clientului comunicata pe site, la momentul inregistrarii in termen de 72 de ore de la expedierea comenzii.

In situatia in care Utilizatorul doreste sa specifice anumite caracteristici particulare referitoare la livrare, acesta este indrumat sa completeze in casuta de observatii aceste aspect inainte de finalizarea comenzii (spre exemplificare, dar fara sa fie limitativa: ora de livrare, adresa sau puncte de reper etc).

In ziua livrarii, zi ce corespunde cu expedierea coletului catre destinatar, acesta din urma, va fi notificat prin e-mail sau telefonic de catre Societatea NEW MONEY PRESS.

Preluarea /acceptarea coletului se poate face de catre orice membru al familiei /persoana care este prezenta la domiciliul Utilizatorului.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, Utilizatorul va fi notificat in acest sens, cu precizarea ca produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca Utilizatorul isi da acordul.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare.

Produsele vor fi inlocuite de catre Societatea NEW MONEY PRESS, daca se va face dovada culpei curierului in termen de 10 zile lucratoare de la returul coletului.

6. Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.newmoney.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. New Money Press S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.newmoney.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail [email protected].

7. Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal nu vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra , exceptie sunt situatiile descrise mai jos:

 • în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, Utilizatorii site-ului www.newmoney.ro au urmatoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12)

2)  Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3)  Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

 1. a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
 2. b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
 3. c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4)  Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5)  Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Ca urmare a utilizarii site-ului www.newmoney.ro, pot fi solicitate persoanelor fizice diverse informatii (nume si prenume, adresa, numar de telefon, etc).

In sensul celor de mai sus, Societatea NEW MONEY PRESS garanteaza confidentialitatea datelor personale introduse in formularul de contact si in inregistrarea unui cont nou.

Aceste informatii nu vor fi divulgate unei terte parti (cu exceptia acordului scris din partea dvs. si conditiilor prevazute de lege) si vor fi folosite doar in urmatoarele scopuri: realizarea studiilor de piata si de produs, expedierea periodica de Newsletter via email etc. Precizam ca accesul utilizatorului la serviciul de Newsletter sau alte facilitati din cadrul prezentului website necesita inregistrarea cu un nume de utilizator si parola. Se recomanda utilizatorului sa nu dezvaluie nimanui aceasta parola. Administratorul website-ului nu va cere niciodata parola conturilor utilizatorului, in mesaje prin posta electronica sau telefon.

Deoarece  nicio transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata 100%, avertizam utilizatorul ca orice informatie trimisa de Utilizator prin intermediul site-ului se va face pe propriu risc.

8. Responsabilitati privind produsele

Societatea NEW MONEY PRESS SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000.

9. Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

9.1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

9.2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

9.3. Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta:
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

10. Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. New Money Press S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. New Money Press S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

11. Widget Bursa BVB

Informatiile sunt destinate exclusiv pentru folosinta individuala a utilizatorului final si nu pentru a fi redistribuite, revandute sau folosite in scop commercial

12. Ce este un cookie?

Un Cookie (termen cunoscut și ca „browser cookie” sau „HTTP cookie”) este un fișier de tip text de mici dimensiuni, format din litere, cifre și alte simboluri, care va fi stocat pe computerul sau terminalul mobil ori alt echpament utilizat pentru accesarea site-ului sau aplicațiilor www.chroot.ro.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisă de către un webserver unui navigator de internet (browser web – ex: Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox etc.) cu scopul de a stoca date privind statistici, preferințe sau alte informații oferite de către utilizator.

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

12.1 Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (utilizatorul) și un web-server anume (website-ul). Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Astfel, un cookie poate asigura o experiența de navigara facilă și confortabilă.

12.2 Care este durata de viață a unui cookie?

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singură sesiune (session cookies) si nu mai sunt reținute odată de utilizatorul a parasit website-ul și unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

12.3 Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite secțiuni de conținut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte părți pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului și ele se numesc „third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie să respecte de asemenea legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului site-ului.

13. Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea NEW MONEY PRESS SRL nu isi asuma raspunderea pentru securitatea acestui site sau comunicarea Utilizatorului pe Internet cu acest site. Este strict interzisa crearea unei legaturi de pe alte site-uri spre acesta, fara permisiunea prealabila din partea Societatii. Chiar in cazul in care exista un acord de principiu ca aceasta legatura ar fi utila, Societatea nu isi asuma nicio raspundere in ceea ce priveste site-urile neafiliate pe care exista o legatura sau in ceea ce priveste materiale care nu au fost furnizate de Subscrisa.

Prevederile referitoare la protectia datelor si regulile site-ului pe care exista o legatura pot fi diferite de ale Societatii. De aceea, sfatuim Utilizatorul sa consulte prezentele prevederi inainte de accesarea unui alt site prin intermediul unei legaturi.

Societatea nu raspunde pentru actualitatea, acuratetea, indisponibilitatea sau intreruperi ale disponibilitatii, virusi sau orice alta disfunctionalitate referitoare la site sau continutul sau. Societatea NEW MONEY PRESS nu va fi responsabila pentru nicio dauna cauzata utilizatorilor, sistemelor lor si niciun alt prejudiciu, chiar daca acest prejudiciu i-a fost adus la cunostinta.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.newmoney.ro.

Societatea NEW MONEY PRESS SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului sau termenii de utilizare care vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe site.

Va multumim!

Echipa NEW MONEY PRESS