Grand Development investește peste 12 mil. euro în dezvoltarea Montebello Transylvania Resort, lângă Brașov

Compania de dezvoltare imobiliară Grand Development investește peste 12 milioane de euro în dezvoltarea Montebello Transylvania Resort, amplasat lângă Brașov. Compania a fost fondată și este condusă de Ionuț Nicolescu, după ce a realizat exit-ul din compania de consultanță imobiliară SVN Romania și holdingul imobiliar Meta Estate Trust, companii unde a fost unul dintre co-fondatori.

Montebello Transylvania Resort va fi format 47 de vile tip chalet scandinav, cu spații mari vitrate și dotări premium, precum și facilități individuale cum ar fi foișor, jacuzzi, grădini private amenajate peisagistic și două locuri de parcare private.

Proiectul este amplasat într-o poiană montană de 2,6 hectare din apropierea Brașovului, în mijlocul unei păduri seculare localizate pe raza localității Cristian și în apropiere de drumul Râșnov – Poiana Brașov, la o distantă de 20 de minute de recent inauguratul Aeroport Internațional Brașov.

Montebello Transylvania Resort reprezintă un proiect de reconversie, fiind dezvoltat pe fostul amplasament al unei fabrici de cărămidă, abandonată de peste 25 de ani.

În ultimele 12 luni au fost realizate ample lucrări de conectare și racordare a terenului la toate rețelele utilitare, care anterior se aflau la distanțe de câțiva kilometri de proiect.

În prezent se efectuează branșările individuale ale vilelor precum și amenajările generale ale terenului și proiectului, care va include și trei parcuri și o serie de facilități, inclusiv un serviciu de concierge pentru rezervări, închirieri de echipamente sportive și servicii de catering și aprovizionare.

Prima fază a proiectului va fi finalizată în luna noiembrie a acestui an.

„Brașovul a devenit a doua cea mai mare piață rezidențială regională din România și este piața care oferă cel mai mare randament investițional din țară, proprietățile de aici atrăgând turiști pe întreaga perioadă a unui an. Potențialul de dezvoltare al Brașovului este uriaș iar deschiderea Aeroportului Internațional va aduce un plus semnificativ pe toate palierele economice, inclusiv pe cel turistic – doar două curse charter pot ocupa întreaga capacitate hotelieră de cinci stele din Brașov.

Am decis astfel să dezvoltăm nu doar un proiect care să satisfacă dorințele unui cumpărător a unei locuințe premium de vacanță ci și un produs care să ofere un randament investițional ridicat”, a declarat Ionuț Nicolescu, fondator Grand Development.