World Class deschide un nou centru de fitness premium în cadrul One Cotroceni Park

One United Properties (BVB: ONE) anunță deschiderea unui nou centru de fitness World Class în cadrul dezvoltării One Cotroceni Park din București. Noul centru de fitness are o suprafață de 2.600 mp și va fi inaugurat oficial pe 22 noiembrie.

„One Cotroceni Park combină funcțiile rezidențială, de birouri și comercială în peisajul urban într-un mod extrem de eficient, oferind multiple beneficii atât pentru zona în care este situat, cât și pentru locatari și chiriași. Suntem încântați de faptul că aceste beneficii includ și o nouă locație World Class, care va contribui la un stil de viață activ, sănătos și dinamic al comunității care se formează în jurul acestei dezvoltări imobiliare mixte”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Kent Orrgren, CEO World Class România, și-a exprimat de asemenea entuziasmul cu privire la această extindere: „Suntem încântați să extindem rețeaua premium de sănătate și fitness World Class în această nouă locație strategică și să devenim o parte importantă a stilului de viață sănătos și activ al tuturor celor care locuiesc și lucrează aici. Cu fiecare nou club deschis, facem pași importanți către misiunea noastră de bază: aceea de a inspira și motiva cât mai mulți români să fie mai activi, să facă mișcare mai frecvent, să adopte un stil de viață sănătos. World Class One Cotroceni va fi al 45-lea club din rețea și îi așteptăm pe viitorii membri cu o experiență de antrenament de ultimă generație și cu o echipă înalt calificată de antrenori personali și instructori, cu certificare internațională, pregătiți să ofere o experiență unică de antrenament holistic și de wellness.”

Clubul World Class One Cotroceni va dispune de facilități premium pentru sănătate, fitness și wellness, oferind membrilor acces la o piscină semi-olimpică cu o trambulină înaltă de 8 metri, saună, studiouri pentru antrenamente de grup, programe de antrenament originale și un studio pentru cycling virtual imersiv. Membrii vor putea beneficia, de asemenea, de o sală de fitness dotată cu aparate de de ultimă generație și de zone dedicate pentru antrenament personal.

Centrul de fitness va completa oferta comercială și de petrecere a timpului liber a One Cotroceni Park, care își propune să ofere, în cadrul unei singure locații, o varietate largă de facilități și servicii.

World Class, în calitate de partener al programului ONE Community, pune la dispoziția locatarilor și chiriașilor One Cotroceni o platformă online ce permite accesul la oferte exclusive.