Wizz Air pariază pe Cluj-Napoca și deschide șase noi rute

Compania aeriană low-cost Wizz Air deschide începând cu luna martie a anului viitor patru noi rute de pe aeroportul din Cluj-Napoca, către Stockholm, Bratislava, Larnaca și Malta, după ce recent a lansat de pe această bază zboruri către Frankfurt și Baden-Baden.

Anunțul privind noile zboruri vin în contextul în care Wizz Air va aloca bazei de la Cluj-Napoca o a șasea aeronavă începând cu primăvara anului viitor, mărind cu 36 de locuri de muncă directe echipa companiei din acest oraș, formată în prezent din 163 de angajați.

Totodată, Wizz Air va crește și frecvența zborurilor din Cluj-Napoca spre Basel (3 zboruri săptămânale), Barcelona (6), Nuremberg (3), Milano Bergamo (7), Dortmund (4) și Londra Luton (19).

Wizz Air operează din Cluj-Napoca 34 de zboruri către 16 țări, inclusiv ruta internă către București. În perioada decembrie 2015 – noiembrie 2016, compania a transportat peste 1,3 milioane de pasageri către și de la aeroportul din Cluj-Napoca.

Wizz Air este cel mai mare operator aerian din România, transportând anul trecut 4,5 milioane de pasageri. Compania și-a consolidat anul acesta poziția pe piața locală, lansând rute noi din orașe preum București, Sibiu, Iași, Suceava sau Craiova.

 


FOTO: WizzAir

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *