Wizz Air anunță discounturi de 20% pentru toate zborurile

Wizz Air anunță un discount de 20% pentru toate zborurile din rețeaua Wizz. Reducerea se aplică membrilor Wizz Discount Club care fac astăzi (15 iunie 2020, până la ora 23:59 CET) o rezervare pe orice rută oferită de companie. Rezervările se pot face pe site-ul wizzair.com sau pe aplicația de mobil WIZZ. Zborul rezervat poate avea loc oricând, fără a exista o dată limită până la care acesta trebuie să fie efectuat.

Prin adăugarea opțiunii WIZZ Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere.

Reducerea de 20% se aplică tarifului de bază și nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% se aplică tuturor zborurilor, pentru toate destinațiile. Reducerea este valabilă numai dacă abonatul WIZZ Discount Club este inclus în rezervare. Această promoție este valabilă pe 15 iunie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale și de Est.

Perioada de călătorie este nelimitată. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.