Uber lansează un nou serviciu în România

Uber lansează un nou serviciu în București, Timișoara, Brașov și Iași. Utilizatorii Uber din România pot selecta în aplicație opțiunea „Comfort”, pentru mașini mai spațioase și șoferi care au un rating foarte bun. Prețul este cu aproximativ 20% mai mare decât pentru UberX.

Pasagerii care aleg noul serviciu se vor bucura de curse realizate cu vehicule mai confortabile, cu spațiu suplimentar pentru picioare, la un preț ușor mai ridicat decât cel pentru cursele cu UberX (cu aproximativ 20% mai mare).

Înainte de începerea cursei, utilizatorii pot alege, direct din aplicație, cum doresc să se desfășoare călătoria. Spre exemplu, pot alege între trei opțiuni de temperatură și pot opta pentru o călătorie în liniște. Mai mult decât atât, aceștia vor fi așteptați de șoferi până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei mici taxe suplimentare, astfel încât să nu fie nevoiți să plece în grabă spre destinație.

Ce înseamnă Uber Comfort

„Cu ajutorul noii opțiuni Uber Comfort, utilizatorii din România vor avea posibilitatea de a comanda curse în vehicule mai confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun și servicii personalizate, la un preț doar puțin mai ridicat față de cel pentru UberX. Suntem încântați să lansăm acest serviciu pentru toți utilizatorii care își doresc să se simtă mai confortabil pe parcursul călătoriei și să ajungă la destinație mai relaxați, oferind în același timp noi surse de venit șoferilor cu un rating bun”, a declarat Nicoleta Diaconu, Manager General Uber România.

Pe lângă procesul extrem de simplu prin care utilizatorii pot comanda o astfel de cursă, aceștia vor beneficia și de toate celelalte avantaje ale aplicației, precum informațiile transparente și precise despre prețul cursei disponibile înainte de începerea acesteia, modalitatea simplă de plată, prin aplicație sau cash, și numeroasele măsuri de siguranță, alături de informațiile despre șofer și cursă pe care le au la dispoziție. La fel ca în cazul celorlalte servicii Uber din România, atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să poarte mască pe parcursul călătoriei și să confirme că au luat măsurile de siguranță necesare înainte de începerea cursei.