Spitalul Colentina îşi deschide porţile şi pentru pacienţii non-COVID

Spitalul Colentina se redeschide în scurt timp şi pentru pacienţii non-COVID, anunţă unitatea medicală, la peste un an de când a fost desemnat spital-suport COVID.

În urma obţinerii avizului temporar de funcţionare în regim mixt eliberat de către DSPMB, vă informăm că în foarte scurt timp Spitalul Clinic Colentina îşi va deschide din nou porţile şi pentru pacienii non-COVID”, au transmis vineri reprezentanţii spitalului.

Data exactă a deschiderii va fi anunţată în timp util în cursul săptămânii viitoare. Funcţionarea spitalului în regim mixt se va face cu circuite separate, conform normelor în vigoare.

Conducerea unităţii medicale anunţase din 6 mai că va depune o solicitare la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti pentru a reveni la activitatea în regim mixt COVID şi non-COVID, având în vedere îmbuătăţirea situaţiei epidemiologice.

Începând din data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina a fost desemnat spital-suport COVID şi a funcţionat în baza Avizului de funcţionare cu caracter temporar nr.1/25.03.2020, la capacitate maximă, cu paturi în regim de spitalizare continuă.