Rezidențialul, la extreme: prețuri de la 19.000 de euro la 3 milioane de euro la un târg imobiliar din București

Peste 30.000 de locuințe cu o valoare de piață estimată la 200 de milioane de euro, situate în România dar și în Marea Britanie, Bulgaria, Spania sau Arabia Saudită vor fi prezentate în cadrul Târgului Imobiliar Național (tIMOn), ce are loc în perioada 25-28 mai în București. Cea mai ieftină locuință este o garsonieră de 19.000 de euro în cartierul bucureștean Pantelimon, iar cea mai scumpă – o casă de 3 milioane de euro în Dubai.

„(Această – n.red.) ediție tIMOn are o tentă de internaționalizare (…). Piața românească a atras tot mai mulți investitori, dar de acum înainte considerăm că și românii vor fi interesați de investiții în afara țării, așadar ofertele internaționale sunt bine-venite. Nu e globalizare, ci o evoluție firească”, spune Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Printre ansamblurile rezidențiale locale prezentate la tIMOn se numără GVI Town (dezvoltat de israelienii de la Gindi Group în partneriat cu Real-Sol), GranVia Park (dezvoltat de spaniolii de la Gran Via) sau New Point Pipera (dezvoltat de companiile israeliene Shikun & Binui şi Red Sea Group).

Ediția de primăvară a Târgului Imobiliar Național  tIMOn se desfășoară în perioada 25-28 mai 2017 pe Arena Națională din București și reunește peste 120 de expozanți, atât din Capitală, cât și din provincie.


FOTO: Mediafax

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *