Primul hotel Mercure deschis de Orbis în afara Bucureștiului va fi la Sighișoara

Polonezii de la Orbis Hotel Group anunță că își consolidează dezvoltarea în România odată cu deschiderea primului hotel Mercure din afara Bucureștiului, la Sighișoara, în a doua parte a anului.

„În România, fiind una dintre cele mai dinamice piețe din regiune, vizăm poziția de lider de piață prin continuarea dezvoltării rețelei noastre de hoteluri, cu precădere prin încheierea de parteneriate cu potențiali parteneri locali (…), confirmând astfel dinamismul startegiei noastre de dezvoltare în țară”, a comentat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Group, , un partener strategic al AccorHotels în Europa de Est și unicul licențiator pentru toate brandurile AccorHotels din regiune.

Astfel, actualul Binderbubi Hotel și Spa din Sighișoara intră în rețeaua Mercure. Acesta va fi administrat de Orbis Hotel Group, printr-un contract de management cu compania locală Daflog. „Hotelul este programat să se deschidă la sfârșitul trimestrului al III-lea al acestui an”, precizează oficialii Orbis Hotel Group.

Mercure este o marcă non-standardizată de tip midscale a brandului AccorHotels.

Mercure Sighișoara Binderbubi Hotel și Spa va dispune de 52 de camere, trei săli de ședințe, două restaurante, un bar și un centru spa. Construcția este poziționată la baza dealului Cetății, la confluența a trei cartiere săsești transilvănene.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține 117 hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 țări. AccorHotels este un grup lider la nivel global dedicat turismului și stilului de viată, cu peste 4.100 de hoteluri, stațiuni și reședințe și peste 3.000 de case particulare în întreaga lume.

 


FOTO: Mediafax

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *