Hello Holidays mizează pe o creştere cu o treime a numărului de turişti din programele de toamnă pentru seniori

Agenţia de turism Hello Holidays anunţă că nouă programe Senior Holidays destinate tuturor categoriilor de vârstă sunt disponibile în perioada 14 septembrie – 21 octombrie, cu preţuri de la 559 de euro/persoană. Pentru operarea de toamnă Hello Holidays mizează pe o creştere cu o treime a numărului de turişti după ce, în primăvară, 1.200 de români au ales acest program.

”Hello Holidays începe din septembrie operarea de toamnă a programelor Senior Holidays cu trei noi opţiuni de vacanţe în Spania, în unele dintre cele mai frecventate zone turistice: Valencia, Ţara Bascilor, Barcelona şi Costa Brava. Programele se adaugă celor deja oferite turiştilor în toamna 2022 şi primăvara 2023 în Spania, Italia şi Elveţia. Nouă programe Senior Holidays destinate tuturor categoriilor de vârstă sunt disponibile în perioada 14 septembrie – 21 octombrie, cu preţuri de la 559 de euro/persoană.  Pentru operarea de toamnă Hello Holidays mizează pe o creştere cu o treime a numărului de turişti după ce, în primăvară, 1.200 de români au ales acest program”, anunţă agenţia de turism.

Cu programele Senior Holidays cu avionul şi cazări la hoteluri de 3 şi 4 stele cu demipensiune, Hello Holidays oferă posibilitatea vizitării unor zone turistice din Spania, Italia şi Elveţia într-o perioadă în care traficul turiştilor şi preţurile sunt scăzute.

”Au la dispoziţie opt zile pentru a vizita pe îndelete oraşele de pe traseul fiecărui circuit, dar şi pentru plajă, pentru că temperaturile în septembrie şi octombrie sunt în continuare ridicate la destinaţie. Celor care se simt atraşi de Spania le propunem trei variante noi de vacanţe în toamnă, cu itinerarii complexe, care le dau ocazia să descopere locurile reprezentative pentru fiecare zonă, de la catedrale la pieţe publice. În operarea de toamnă am ajuns la patru programe în Spania, patru în Italia şi unul în Elveţia şi ne propunem să creştem numărul lor în fiecare sezon”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Senior Holidays Valencia începe pe 30 septembrie şi costă de la 579 de euro/persoană.

Senior Holidays Ţara Bascilor şi Nordul Spaniei urmează traseul Bilbao – San Sebastian – Oviedo şi Gijon – Covadonga şi San Vicente de la Barquera – Santander şi El Sardinero – Burgos şi le dă ocazia turiştilor să viziteze Muzeul Guggenheim, construit din 33 de mii de plăci din titan ultra subţiri, Catedrala San Sebastian cu a sa orgă dintre cele mai mari din Europa, Catedrala din Burgos declarată Patrimoniu Mondial. Senior Holidays în Ţara Bascilor şi Nordul Spaniei costă de la 589 de euro/persoană.

Senior Holidays Barcelona şi Costa Brava este combinaţia dintre vacanţa de relaxare cu plajă la Marea Mediterană şi vacanţa activă, pentru vizitarea Tossa de Mar – oraşul construit în jurul unui castel, oraşul Girona, unde s-a filmat Game of Thrones, Figueres – oraşul natal al pictorului Salvador Dali, Mănăstirea Montserrat, precum şi Barcelona – al doilea oraş ca mărime al Spaniei. Senior Holidays Barcelona şi Costa Brava începe din 22 septembrie şi costă de la 595 de euro/persoană.

În toamna 2023, Senior Holidays începe pe 14 septembrie, cu programul Costa del Sol, de la 659 de euro/persoană, şi continuă cu călătoriile în Sicilia şi Coasta Amalfitana, de la 569 de euro/persoană. Alte opţiuni Senior Holidays în această toamnă sunt Puglia, Toscana, Elveţia şi Italia de Nord.

Hello Holidays a lansat programele Senior Holidays în toamna 2022 cu călătorii în Sicilia, Toscana, Napoli şi Coasta Amalfitană, şi a adăugat în primăvara 2023 vacanţe în Puglia, Costa Brava, Costa del Sol, Elveţia şi Italia de Nord.