Grupul Sphera Franchise Group ajunge cu restaurantele KFC în patru gări din Italia

Grupul Sphera Franchise Group, care deține brandurile KFC, Pizza Hut, PHD și Taco Bell pe plan local, va deschide patru unități KFC în Italia, în parteneriat cu Grandi Stazioni Retail, compania care administrează 14 dintre cele mai mari stații feroviare din Peninsulă.

Astfel, unitățile KFC vor fi deschise în gările din orașele  Veneția, Bari, Genova și Bologna.

„Acest proiect nou marchează începutul unei colaborări de lungă durată, unde fiecare dintre noi va oferi resursele necesare pentru a obţine cele mai bune rezultate”, a spus Călin Ionescu, sole director US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A..

Sphera continuă strategia de dezvoltare pentru KFC® prin adăugarea in portofoliu a cât mai multe oraşe din Italia, pentru a le oferi consumatorilor cele mai delicioase şi proaspete preparate, pregătite în fiecare zi în restaurante, de către bucătari, după reţeta secretă a Colonelului Sanders.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 72 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și trei în Italia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *