Exorcizare cu elicopterul: Un episcop columbian vrea să arunce cu apă sfințită peste un oraș

Un episcop columbian plănuiește să exorcizeze un întreg oraș în acest weekend aruncând cu apă sfințită dintr-un elicopter pus la dispoziție de către armată, pentru a îndepărta infracțiunile, relatează The Guardian, citează HotNews.

Monseniorul Rubén Darío Jaramillo Montoya, episocopul orașului de coastă Buenaventura, va spune o rugăciune pentru a curăța zona de ”infestarea demonică”.

Orașul se confruntă cu violență, trafic de droguri și sărăcie. Montoya a dezvăluit că vrea să spună o rugăciune pentru a exorciza orașul imediat după ce o fată de 10 ani a fost torturată și ucisă.

Acesta a spus pentru un post de radio local: „Trebuie să îl alungăm pe diavol din Buenaventura, pentru a vedea dacă putem să restaurăm pacea și liniștea pe care orașul nostru le-a pierdut din cauza infracțiunilor, actelor de corupție, a răului și traficului de droguri care au invadat portul nostru. Vrem să înconjurăm întregul oraș, din aer, și să turnăm apă sfințită pe el pentru a vedea dacă îl putem exorciza și scoate demonii care distrug portul, astfel încât binecuvântarea lui Dumnezeu să vină și să ne scape de stricăciunea care se află pe străzile noastre”.


FOTO: Pixabay.com