Retailerul evoMAG dă startul Black Friday 2019 pe 1 noiembrie. Reduceri la peste 70.000 de produse

Retailerul evoMAG dă startul pe 1 noiembrie campaniei de Black Friday. Compania anunță că oferă discount-uri de până la 86%, la peste 70.000 de produse, din circa 6.000 de repere.

Față de campania de reduceri de anul trecut, campania de Black Friday 2019 este cu peste 15% mai mare, prin prisma numărului de produse aflate la reducere, potrivit evoMAG.

Black Friday 2019 la evoMAG. Trei runderi de reduceri

evoMAG va desfășura ediția din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 17 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri. În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

Pentru prima oară într-o campanie de Black Friday, evoMAG introduce în ofertă trotinetele electrice. De reduceri semnificative vor avea parte 1.000 de trotinete electrice, din 50 de modele.

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse. Astfel, clienții evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile, laptopuri, televizoare, echipamente electrocasnice și accesorii la prețuri reduse. Tot la reducere vor fi și echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.

„Ne așteptăm ca ediția din acest an a Black Friday să fie cea mai importantă din istoria acestui eveniment în România, nu numai pentru evoMAG, cât pentru întreaga piață. Am observat că încă din luna septembrie consumatorii au manifestat un interes crescut pentru Black Friday, mult mai devreme față de anii trecuți. Iar ofertele magazinelor online s-au adaptat la interesul crescut al clienților și au diversificat portofoliul de produse  la reducere de Black Friday”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Printre reducerile cele mai importante la evoMAG de Black Friday 2019 se află:

  • Telefonul mobil Huawei P20, la prețul de 1.399 lei, redus cu 53%;
  • Tableta Vonino Pluri M7, cu 229 lei, mai ieftină cu 34%;
  • Televizor LED Samsung 109 cm, mai ieftin cu 40%;
  • Laptop HP ProBook 450 G5, la prețul de 2499 lei, redus cu 1.150 de lei.

Vedeți toate reducerile aici.

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 18 rate fără dobândă prin cardul Euroline, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem, în 8 rate fără dobândă prin Card Avantaj.