Martin Slabbert, fondatorul NEPI, dezvoltă cel mai mare proiect imobiliar din Slovenia

Prime Kapital, compania de investiții și dezvoltare imobiliară înființată de Martin Slabbert și de Victor Semionov, fondatori și foști manageri ai fondului NEPI, cumpără un proiect imobiliar mixt în Ljubljana, care, la finalizare, va reuni spații de retail de 59.000 de metri pătrați, precum și 21.500 de metri pătrați de birouri.

Valoarea investiției în acest proiect imobiliar nu a fost anunțată. Prime Kapital are în plan să demareze construcția proiectului, denumit Emonika, până la finalul acestui an, iar procesul de pre-închiriere a spațiilor comerciale și de birouri va începe cel mai probabil în primul trimestru din 2017. Acesta ar urma să fie cel mai mare proiect imobiliar din Slovenia.

Emonika a fost anunțat încă din 2007 și urma să fie dezvoltat în parteneriat public-privat cu sprijinul companiei imobiliare ungare TriGranit, care însă s-a retras din proiect în 2012, deși investise circa 30 de milioane de euro. Proiectul era estimat să se ridice la 320 de milioane de euro, potrivit presei slovene.

Martin Slabbert (foto) și Victor Semionov sunt fondatori și foști manageri ai fondului de investiții NEPI, unul dintre cei mai mari jucători din piața imobiliară locală, cu un portofoliu de investiții imobiliare de 2,4 miliarde de euro . Ei au înființat Prime Kapital anul trecut, după ce în 2015 și-au dat demisia din NEPI, la opt ani după ce puseseră bazele fondului de investiții.


Sursă foto: Mediafax

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *