Comedia „Ramon”, cu Pavel Bartoş, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Comedia „Ramon”, regizată de Jesús del Cerro, cu Pavel Bartoş şi Elvira Deatcu în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Filmul a fost văzut în sălile de cinema 45.046 de spectatori şi a generat venituri de 1.123.215 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică şi mare pasiune este viticultura. Viaţa lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neaşteptată de împrejurări, întâlneşte cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgosteşte fulgerător. Decide să plece la Bucureşti să îşi găsească „marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viaţa într-un oraş mare nu este deloc uşoară. Totul se complică atunci când devine şi suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro. Ramon porneşte astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puţin aşa crede el) să recupereze tabloul şi să găsească fata visurilor sale.

Animaţia „Năstruşnicul motan Maurice”, cu Emilia Clarke, Hugh Laurie, a debutat pe locul doi în clasament, după ce a fost văzută de 25.807 de spectatori şi a avut încasări de 552.335 de lei.

Blockbusterul „Avatar: Calea apei”, de James Cameron, a coborât pe trei, în al optulea weekend de la lansare, acumulând venituri de 529.622 de lei.

Filmul de acţiune „S.O.S.: Aterizare forţată”, cu Gerard Butler, a coborât până pe patru, în a doua săptămână de la lansare. Producţia a fost văzută de 14.468 de spectatori şi a avut încasări de 397.579 de lei.

Comedia „Taximetrişti”, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, a coborât pe cinci, după trei săptămâni de la premieră. Filmul a avut încasări de 311.245 de lei.

Un alt debut, „Cabana de la capătul lumii”, regizat de M. Night Shyamalan, cu Jonathan Groff, Dave Bautista, Rupert Grint, Ben Aldridge în rolurile principale, a intrat în top pe locul şase. Drama a strâns 10.772 de spectatori în săli şi a acumulat venituri de 276.642 de lei.

Animaţia „Motanul încălţat: Ultima dorinţă”, ajunsă pe şapte, a adunat în cinematografe 8.512 de spectatori şi 198.576 de lei.

„Babylon”, de Damien Chazelle, cu Brad Pitt şi Margot Robbie, a coborât patru locuri, până pe opt, în al treilea weekend de la debut. Filmul a adus în săli 5.123 de spectatori şi a avut încasări de 163.120 de lei.

„Spiritele din Inisherin”, film nominalizat la premiile Oscar, în regia lui Martin McDonagh, cu Colin Farrell, Brendan Gleeson în rolurile principale, a debutat pe locul nouă în top. Filmul a strâns 144.859 de lei.

Comedia romantică „Romina, VTM” a coborât şase locuri, până pe zece, în al cincilea weekend de la lansare. 4.506 de spectatori au văzut filmul în cinema iar veniturile au fost de 111.902 lei.