Cel mai mare site cu anunțuri din România lansează un serviciu prin care se pot promova afaceri

salariu laptop google online internet newmoney

 

Utilizatorii platformei online de anunțuri OLX, cel mai vizitat site din România potrivit SATI.ro, care dețin o afacere și vor să-și promoveze respectivul business o pot face cu ajutorul unui serviciu lansat de curând.

Serviciul poate fi folosit atât de antreprenorii care vor să își promoveze serviciile și produsele, cât și de către agențiile de media si PR, care își pot publica și administra campaniile de publicitate.

Noua platformă le permite utilizatorilor să-și creeze singuri campaniile de promovare, pe publicitate.olx.ro. Aceștia își pot seta un buget cuprins între 100 și 1.500 de euro, iar plata se face online, cu cardul, prin PayU.

Utilizatorii pot alege zonele geografice de interes pentru afacerea lor și pot selecta categoriile în care își doresc ca reclama lor să fie afișată, prin bannere neintruzive și care respectă standardele IAB. Utilizatorii își pot accesa oricând contul pentru a verifica detaliile campaniei și evoluția acesteia.

„Prin această platformă self-served, ne-am propus să conectăm businessurile din orice colț al țării cu milioanele de utilizatori care caută, descoperă și cumpără de pe site-urile noastre. Astfel, oricine poate să-și promoveze produsele, serviciile sau afacerea către persoanele interesate, printr-o targetare potrivită lor. De exemplu, un service auto din Oradea se poate promova în categoriile auto din OLX și Autovit.ro, către utilizatorii locali care sunt interesați de serviciile sale. Întreg procesul este securizat, iar rezultatele pot fi verificate în timp real.”, a declarat Andrei Bereandă, Head of Advertising Sales în cadrul OLX Group România.

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 3,5 de anunțuri active și o medie lunară de peste zece milioane de vizitatori, potrivit SATI. www.olx.ro oferă românilor posibilitatea de a vinde și cumpăra produse și servicii.

 


FOTO: Mediafax

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *