Ce telefoane ieftine îți poți cumpăra la reducere de la RCS&RDS în luna decembrie

RCS&RDS a anunțat oferta de telefoane pe care a pregătit-o pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Persoanele care vor să se porteze la Digi Mobil beneficiază de telefoane mobile cu zero lei avans și rate convenabile care pot fi plătite în 12 luni.

„Portează-ți numărul la noi și ai telefoane începând cu 0 lei avans și 12 rate direct la Digi!”, potrivit anunțului RCS&RDS.

Printre telefoanele care fac parte din oferta Digi se numără Nokia 4.2, Nokia 2.2, Motorola G7 Power, Motorola EG Plus Gri, Samsung A10 Negru, Samsung A20e Negru și Huawei P Smart 2019.

Prețuri, în funcţie de buget

Rata pentru Nokia 4.2 este de 54 de lei, cea pentru Nokia 2.2 de 37 de lei, pentru Motorola G7 de 58 de lei, pentru Samsung A10 de 62 de lei, iar pentru smartphone-ul de la Huawei tot de 62 de lei.

Promoțiile celor de la Digi sunt valabile până pe 16 decembrie, deci clienții mai au puțin timp la dispoziție dacă vor să profite de aceste surprize.

Tot în perioada asta a sărbătorilor de iarnă, Digi oferă un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat cu convorbiri nelimitate și internet, de asemenea, fără limită de bandă.

Persoanele care optează pentru mai mult de patru abonament trebuie să scoată din buzunar doar trei euro, adică în jur de 15 lei, iar pentru un abonament cinci euro, cu puțin peste 20 de lei.

Printre telefoanele pe care RCS RDS le oferă la prețuri mici sau chiar gratuite se numără Nokia 2.2, Motorola E6 Plus cu 45 de lei rata sau Samsung Galaxy A10 cu un avans de zero lei și o rată de 54 de lei pe lună.

Există și telefoane pentru care va trebui să scoți ceva mai mulți bani din buzunar: Motorola One Vision (avans de 82 de lei, rată de 159) sau Samsung Galaxy A40 (avans de 140 de lei, rată de 75). Telefoanele pot fi plătite în termen de 12 sau 24 de luni.