Castel din Franța, disponibil pentru mai puțin de 12 euro. Cum este posibil

castel

Proprietarul unui castel din Franța, a cărui valoare se ridică la aproape 1,3 milioane de euro, vrea să scape de el, iar cei interesați pot intra în posesia imobilului pentru mai puțin de 12 euro, potrivit RT.

Castelul cu o curte de aproape 14 hectare, este deținut de o femei din Marea Britanie, care a hotărât să cedeze castelul în urma unei tombole și care spune că va dona întreaga sumă obținută.

Citește și: Dragnea anunţă noi creșteri de salarii și pensii precum și reducerile de taxe și impozite. Opoziția avertizează că Guvernul nu mai are bani și trăiește pe datorie

Un bilet la tombolă costă 10 lire, adică 11,41 euro, iar 500,000 vor fi vândute pe un site creat special pentru această competiție. roprietarul a impus, însă, două condiții pentru participanți: trebuie să fie rezidenți în Anglia, Scoția sau Țara Galilor și trebuie să poată traduce corect două expresii franceze: „les carottes sont cuites” și „ca ne casse pas trois pattes un canard”.

Castelul are propria piscină, două grajdiuri și chiar propriul grădinar. Câștigătorul va beneficia, de asemenea, de plata facturilor pentru un an ca un bonus suplimentar, iar taxa de timbru este inclusă. Competiția se va încheia în a doua parte a acestui an sau imediat după ce vor fi vândute toate cele 500.000 de bilete. Dacă la data extragerii vor fi înscriși mai puțin de 350.000 de oameni, premiul va fi unul în bani.

Citește și: O moschee din Londra a anunţat că acceptă donații în Bitcoin

Mare parte din profitul generat de tombolă vor merge la o companie condusa de proprietară, numită The Eco Village, care construiește case ecologice. De asemenea, cinci la sută din venituri vor fi donate Societății Sf. Petroc, care ajută persoanele fără adăpost din orașul englez Cornwall.

Potrivit site-ului tombolei, proprietatea complet restaurată se află în departamentul Dordogne din sud-vestul Franței și în prezent este  dată spre închiriere, generând între 35.000 € și 45.000 € pe an.


Foto: winafrenchchateau.co.uk

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *