Casa de avocatură ONV LAW țintește o cifră de afaceri 1,5 mil. euro în 2022. De curând, a inaugurat o nouă reprezentanță la Iași și anunță extinderea echipei

Casa de avocatură ONV LAW își extinde echipa de Business Law și Achiziții Publice și țintește o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro până la finalul acestui an, împreună cu noua subsidiară inaugurată la Iași.

Giorgiana Bărbieru, avocat cu experiență în domenii precum imobiliare și construcții, automotive, administrație publică se alătură ONV LAW, în calitate de Senior Associate, în cadrul noii reprezentanțe din Iași a companiei de avocatură. „Avem motive reale să considerăm că segmentele de achiziții publice și infrastructură vor crește considerabil în perioada următoare, având în vedere avântul investițional din ultimii ani în Iași și fondurile de dezvoltare puse la dispoziția României în perioada următoare,” declară Giorgiana Bărbieru.

Giorgiana Barbieru deține peste 20 de ani de experiență în proiecte complexe de consultanță, litigii, drept comercial, contencios administrativ, dreptul familiei, penal și drept civil. De-a lungul carierei, a reprezentat cu succes mari companii multinaționale și locale de infrastructură și construcții, precum și autorități de stat în litigii privind decizii de impunere fiscală, recuperări de creanțe sau plăți daune și penalități.

„O analiză efectuată anul trecut de Camera de Comerț și Industrie Iași arată potențialul economic al orașului și al județului. Iașiul a fost în continuare al şaselea judeţ al României, în condițiile în care anul trecut scăderea economică a Romaniei a fost de 3%, iar la Iaşi scăderea a fost de doar 2,3%. Mai mult, conform datelor Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, în anul 2024 Iasi va avea un PIB de 12,157 euro / locuitor, mult peste media națională, ceea ce întărește previziunile cu privire la evoluția economică favorabilă. Toate acestea reprezintă oportunități de dezvoltare pentru afacerile din zonă și un motiv în plus pentru noi să ne extindem echipa de la Iași”, a declarat și Av. Alina Bilan, partener ONV LAW.

Cele mai mari companii după cifra de afaceri cu sediul social în Iaşi sunt BorgWarner, Amazon, Conex Distribution, Antibiotice, Das, Fiterman Pharma, Apavital, Build Corp, Media Rom Grup și Kosarom.