Când vor fi difuzate următoarele episoade din seria Podcast de criză

Podcast de criză a încheiat primul sezon urmând să fie reluat din toamna lui 2021. Până acum au fost realizate 30 de podcasturi din această serie constând în interviuri cu antreprenori și manageri, în special despre dificultățile de care se lovesc.

Ideea realizării acestui podcast a apărut cu puțin timp înainte de începutul pandemiei, iar aceasta a fost momentul ideal pentru a-l concretiza. Primul episod, avându-l invitat pe Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova și investitor în serie, era difuzat la jumătatea lui aprilie 2020, în plin lockdown.

Cele 30 de episoade din primul sezon au fost difuzate la un interval de două săptămâni pe durata unui an și două luni. Printre invitați s-au numărat în special proprietari de companii de talie medie sau mare, precum Dan Ștefan – cofondator Autonom, Octavian Radu – fondator Diverta, Monica Cadogan – CEO și cofondator Vivre, Ionuț Leahu – fondator Clincile Dr. Leahu sau Alina și Daniel Donici – fondatorii Artesana. La Podcast de criză s-au auzit și vocile unor importanți investitori, manageri de fonduri de investiții (Andrei Gemenenanu – șeful Morphosis Capital) sau business angels (Radu Georgescu și Sergiu Neguț). Tot la capitolul investitori figurează și doi dintre cei mai cunoscuți români din diaspora americană, George Haber și George Roth.

Nu în ultimul rând, oaspeții podcastului au fost și doi dintre cei mai populari organizatori de cursuri de dezvoltare personală și afaceri, Lorand Soares Szasz și Cristian Onețiu.  Iar una dintre cele mai exotice ”apariții” a fost cel mai cunoscut vlogger român, Andrei Șelaru, aka Selly.

Până acum, podcasturile au fost difuzate ca dialoguri one-to-one. Din toamnă, odată cu începerea celui de-al doilea sezon al podcastului, analizăm îmbunătățirea și diversificarea formulei editoriale.