Care sunt cele mai bune telefoane lansate în 2018, pe care merită să dai banii

Smartphone-urile au apărut pe piață în urmă cu peste 10 ani, iar calitatea între cele mai scumpe dispozitive și cele mai ieftine este în continuă scădere, scrie Business Insider, care a realizat și un clasament al celor mai bune telefoane lansate în 2018. 

11. The OnePlus 6T

OnePlus a anunțat cel mai nou smartphone, OnePlus 6T, la un eveniment din New York pe 29 octombrie.

Cu un preț de numai 550 de dolari, OnePlus 6T este unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le puteți achiziționa la un preț relativ accesibil. Veți primi o memorie RAM super-rapidă de 6 GB sau de 8 GB, ceea ce facilitează multitaskingul, un afișaj excelent și o cameră incrererdibilă. Aceste telefoane nu pot fi  încărcate fără fir și nici nu sunt impermeabile, dar dacă nu vă deranjează lipsa acestor caracteristici, OnePlus 6T este unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le puteți cumpăra.

9 și 10. Google Pixel 3 and Pixel 3 XL

Google a dezvăluit cele mai noi smartphone-uri, Pixel 3 și Pixel 3 XL, la un eveniment din octombrie.

Potrivit celor de la Business Insider, Google a produs din nou cel mai bun telefon Android pe care îl puteți cumpăra. Dispune de ultimul software încorporat – Android 9.0 Pie – procesorul Snapdragon 845 de la Qualcomm și, bineînțeles, o cameră de ultimă generație. Pixel 2 a avut cele mai bune camere dintre toate smartphone-urile lansate anul trecut, dar se pare că Pixel 3 este mai bun decât predecesorul său la aproape toate capitolele.

6, 7 și 8. Apple iPhone XS, iPhone XS Max, and iPhone XR

Apple a lansat trei noi iPhone-uri în acest an – iPhone XS, XS Max și iPhone XS – și toate sunt telefoane excelente.

IPhone XS și XS Max sunt adevăratele succesoare ale lui iPhone X, lansat anul trecut, pentrruur a celebra aa zecea aniversare” a iPhone. Modelul iPhone XR are un design similar cu cel al iPhone XS și XS Max, dar este dimensionat între cele două telefoane – are un ecran LCD de 6,1 inci, comparativ cu afișajele OLED de 5,8 inci și 6,5 inci ale iPhone XS și XS Max. De asemenea, iPhone XR costă cu 150 de dolari mai puțin decât XS-ul.

5. Moto G6

Moto G6 este cel mai ieftin smartphone de pe această listă. Prețul său începe de la doar 250 de dolari, dar nu includem acest telefon doar pentru că este atât de ieftin.

Modelul Moto G6 are un ecran mare de 5,7 inci, o durată de viață a bateriei extraordinară, o încărcare rapidă și o cameră surprinzător de decentă, în special în spații bine iluminate. Și, în ciuda faptului că rulează pe un procesor Snapdragon 450, care nu este la fel de performant ca cele de pe Galaxy S9 și LG G7, reușește să își facă treaba.

4. LG G7 Thinq

LG G7 ThinQ arată ca o versiune Android a iPhone X, dar este cu câteva sute de dolari mai ieftin, având un preț de doar 750 dolari.

LG G7 dispune de un ecran de 6,1 inci, un sunet de înaltă calitate și o cameră extraordinară, echipată cu o lentilă ultra-lată ce poate capta mai multe detalii în fotografii. Dispune de asemenea de procesorul rapid Snapdragon 845 de la Qualcomm, încărcarea wireless și rezistența la apă.

3. Samsung Galaxy S9

Cel mai important telefon lansat de Samsung în 2018, Galaxy S9, le are pe toate.

Telefonul are un ecran OLED mare, o cameră extraordinară, un monitor integrat pentru măsurarea ritmului cardiac, un scaner de amprente digitale și recunoaștere faciala, încarcare rapidă și încărcare wireless, chiar și o mufă pentru căști.

Designul telefonului este foarte similar cu cel al predecesorului său, Galaxy S8, dar asta nu este un lucru rău. Galaxy S9 este unul dintre cele mai bune smartphoneuri pe care le puteți cumpăra, iar prețul său începe de la doar 720 de dolari.

2. Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai nou smartphone de la Samsung. Dispune de un display OLED de 6,4 inci, o baterie masiva, o camera excelentă, tone de spațiu de stocare (începând de la 128 de GB), un scaner de amprente digitale și recunoaștere facială, și de S Pen, care îți permite să iei notițe sau să controlezi telefonul de la distanță.

Galaxy Note 9 are, de asemenea, unele caracteristici de vârf, cum ar fi încărcarea wireless, rezistența la apă și chiar și o mufă pentru căști. Iar Samsung include și un încărcător rapid la pachet cu telefonul.

Desigur, toate aceste caracteristici premium au și un cost premium:  prețul lui Galaxy Note 9 începe de la 1.000 de dolari.

1. OnePlus 6

OnePlus a lansat acest telefon în luna mai și este încă unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care le puteți cumpăra. În general, nu există un telefon Android mai bun la prețul său de prețul de 530 de dolari.

Lui OnePlus 6 îi lipsesc unele caracteristici pe care le veți găsi pe smartphone-urile premium, cum ar fi încărcarea wireless, ecran OLED sau o cameră excepțională, dar nici nu are nevoie de aceste lucruri. Cu toate că acest telefon dispune de o cameră bună, dar mai importantă este puterea pe care o are. Procesorul rapid Qualcomm Snapdragon 845 și cei 6 GB de RAM îl fac ideal pentru multitasking. Dispune, de asemenea, de un sistem de încărcare rapidă. De asemenea, rulează o versiune clară, aproape de stoc, a Android numită Oxygen OS.

OnePlus va lansa un nou telefon la sfârșitul anului – OnePlus 6T – dar OnePlus 6 este rămâne un telefon excelent care merită să fie luat în considerare.


Foto: Facebook/One Plus 6

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *