Arctic deschide centre de vaccinare în cele două fabrici ale sale

Arctic, unul dintre liderii pieței de electrocasnice din România, a deschis un centru de vaccinare împotriva COVID-19 în cadrul fabricii sale de frigidere din Găești, urmând să extindă campania de vaccinare și la unitatea de la Ulmi, unde sunt produse mașini de spălat rufe.

Acțiunea derulată de compania Arctic urmărește să susțină campania națională de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2, fiind desfășurată în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița și Regina Maria.

La centrele de vaccinare organizate de Arctic se vor putea imuniza angajații companiei, familiile acestora, inclusiv partenerii și subcontractorii. Toate persoanele cărora li se va administra vaccinul vor fi înregistrate în Registrul Electronic Național de Vaccinări. Serul cu care se va face imunizarea este Pfizer, iar rapelul va fi organizat tot de către companie, în aceleași condiții, peste 21 de zile calendaristice.

„În toată această perioadă plină de provocări, am tratat cu prioritate sănătatea angajaților noștri și a familiilor acestora și am aplicat cu cea mai mare responsabilitate toate măsurile de prevenție. Am acționat în permanență proactiv și am venit în sprijinul comunităților și a personalului medical care duce în continuare această luptă. Prin această campanie de vaccinare, care are ca scop imunizarea angajaților și a familiilor acestora, venim din nou cu o soluție reală și facem un pas important către revenirea la ceea ce vom putea numi o nouă normalitate”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

În prima zi de vaccinare la centrul deschis în fabrica de la Găești au fost imunizate peste 250 de persoane.