VIDEO Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari și realizatori de emisiuni gastronomice din lume s-a sinucis

anthony bourdain

Anthony Bourdain, cunoscutul bucătar, scriitor și realizator de emisiuni de gastronomice la posturi importante precum Travel Channel sau Paprika a murit la vârsta de 61 de ani, vineri dimineață.

Potrivit primelor informații, Bourdain s-a sinucis la Strasbourg, Franta, unde filma un nou episod al sieriei Parts Unknown, potrivit CNN. Acesta a fost găsit spânzurat în camera sa de hotel de prietenul său apropiat, bucătarul francez Eric Ripert.

„Cu extraordinară tristețe confirmăm moartea prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain. Dragostea lui față de aventură, prieteni noi, mâncare și băutură de calitate și povesti remarcabile ale lumii l-au făcut un povestitor unic. Talentele sale nu au încetat niciodată să ne uimească și îi ne va fi foarte dor de el. Gânduriile și rugăciunile noastre merg către fiica sa către familie în acest moment incredibil de dificil”, au transmis colegii lui de la CNN.

Anthony Bourdain a ajuns și în România. Acesta a filmat în țara noastră un episod al emisiunii sale No Reservations din 2008.


Foto: Gulliver/Getty

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *